Scroll Top

elastic
consultancy

Elk Factory biedt als Elastic Premier Partner professionele Elastic consultancy bij het implementeren, optimaliseren en onderhouden van Elastic-oplossingen.

Onze ervaren en gecertificeerde consultants werken nauw samen om uw specifieke behoeften en uitdagingen te begrijpen en op te lossen.
Wij hebben ervaring met alle Elastic use cases. Of het nu gaat om observability, security, een zoekoplossing of een maatwerk oplossing (bijvoorbeeld IoT) waarbij Elastic als data platform gebruikt wordt. Wij gaan elke uitdaging aan!

Reeds sinds de start van Elastic in 2012, gebruiken we Elastic als technologie in onze oplossingen en volgen we de Elastic evolutie en oplossingen die worden toegevoegd aan het Elastic portfolio.
Hierdoor bouwden we een nauwe relatie en partnerschap op met de Elastic organisatie, en
beschikken wij over diepgaande expertise van Elastic-stack, inclusief Elasticsearch, Elastic Observability, Elastic Security, Kibana, Elastic Agents, Beats en Logstash. Onze consultants zijn daardoor in staat om robuuste en flexibele oplossingen te leveren.
We helpen uw organisatie om het volledige potentieel van Elastic te benutten, ongeacht de omvang of complexiteit van uw uitdaging.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen bij het maximaliseren van de waarde van uw data.

elastic-partner-Reseller-elite-light (1)