Scroll Top

Elastic
Training

Onze aanpak? Een op maat gemaakte, persoonlijke Elastic Training waarbij we zij-aan-zij met jou, aan jouw uitdagingen werken. We leren je wat er ondernomen moet worden om deze uitdagingen aan te pakken, zodat je al doende praktische inzichten en expertise verwerft. Wij brengen de expertise, jij de uitdagingen!

Verken Elasticsearch, Logstash, Kibana, Elastic Agent, en Beats terwijl je jouw specifieke sector gerelateerde uitdagingen aanpakt – gezondheidszorg, financiën, e-commerce en meer. Onze begeleiding helpt je bij het maken van krachtige Elasticsearch zoekopdrachten, het ontwerpen van inzichtelijke Kibana dashboards en het stroomlijnen van operaties met Logstash pipelines.

Efficient &
hands-on

Wij bieden persoonlijke, zij-aan-zij training bij jou op kantoor met de Elastic uitdagingen die jij hebt bepaald.

Geen tijdverspilling aan woon-werkverkeer of het doornemen van verschillende niet relevante onderwerpen in trainingsprogramma’s.

return of
investment

Een opleiding vereist een investering in zowel tijd als middelen. We minimaliseren jouw investering en zetten ze direct om in resultaten. We beginnen met de kleinste uitdagingen en werken toe naar de meer complexe uitdagingen in jouw Elastic omgeving. Zo levert onze opleiding direct een return of investment op voor jou en je bedrijf.

werkend
leren

Sla de pure theorie over, we duiken meteen in de praktijk en pakken samen de uitdagingen aan waarmee jouw bedrijf te maken heeft!

We begeleiden je in hoe je jouw Elastic Stack kan opzetten en helpen je met al je vragen.

vraag hier je Elastic opleiding aan

    [_url]