Scroll Top

Vacature
Elastic observability consultant

Groei mee met ons! Elk Factory is op zoek naar gemotiveerde Elastic Observability Consultants die het digitale landschap van onze klanten overzichtelijk en inzichtelijk kunnen maken. Kom aan boord en geniet van een fantastisch team, een geweldige werksfeer en natuurlijk een mooie verloning met een hele rits aan extralegale voordelen.

Volg je ons al op Linkedin?

wat kan je aanvinken?

ELASTIC STACK
Je bent bekend met Elastic Stack, en meer specifiek met Elastic Observability.
JAVA OF SYSTEM ENGINEERING
Je hebt ervaring met Java, of je bent een System Engineer.
OPLOSSINGSGERICHT DENKEN
Je kan de juiste oplossingen bedenken in soms complexe materie.
ANALYTISCHE EN PRO-ACTIEVE MINDSET
Je bent een echte Observability Consultant die de juist vragen stelt en beantwoord.
TECHNISCHE EXPERTISE EN INZICHT
Je bent als Observability Consultant meester over je materie. Je helpt de klant met jouw ervaring, expertise en inzichten.

maak jouw afspraak

  [_url]
  Waarom kies je voor Elk Factory?

  Bedrijfswagen

  Een bedrijfswagen met tankkaart, een abonnement voor het openbaar vervoer of beide? Wij zorgen dat jij met het juiste vervoer op de juiste plek terecht komt.

  jouw voorkeur

  Werk je liefst met een Mac of liever een PC? Dat beslis je zelf. Ook werk je van thuis uit, en af en toe in onze kantoren van Gent, Kontich, Breda of Amsterdam.

  Carriere begeleiding

  Geef je carrière een boost door middel van training, persoonlijke ontwikkeling en coaching volgens je eigen groeitraject. Bepaal zelf het tempo, wij staan voor je klaar.

  gezelligheid

  We werken graag samen, maar genieten graag ook samen. Een keertje samen een leuke activiteit, een TGIF of gewoon ontspannen zit mee tussen jouw  voordelen.