Scroll Top

Wat
is de Elastic stack?

De Elastic Stack is een set van open-source producten die erop gericht zijn om data, in eender welk formaat, uit eender welke bron te halen, en om die vervolgens efficiënt te kunnen analyseren, visualiseren en doorzoeken.

De Elastic Stack (ook wel ELK stack genaamd) is ideaal om snelle, schaalbare en betrouwbare oplossingen te bouwen die in staat zijn om grote hoeveelheden data te vertalen naar waardevolle inzichten.

Real-time features zorgen ervoor dat gebruikers op het juiste moment toegang hebben tot de juiste informatie. Elastic is in staat om de meest complexe systemen te doorzoeken op zowel gestructureerde als ongestructureerde data.

Elastic stack

De ELastic stack

Elasticsearch – Een zoekmachine om uw data-index op te bouwen.

Kibana – Een webinterface om data opgeslagen in Elasticsearch te bekijken en te visualiseren.

Integrations – Een geavanceerde set van tools waaronder Logstash en Elastic agent voor het verzamelen, verwerken en opslaan van logs uit verschillende bronnen.

De belangrijkste voordelen van Elastic zijn:

1 platform

Met de Elastic stack kunnen met één en hetzelfde platform verschillende oplossingen worden gerealiseerd gaande van Enterprise Search, Observability, Log management, SIEM, Endpoint protection tot en met IoT en smart buildings.

Datavisualisatie

Gebruiksvriendelijke, aanpasbare dashboards voor het visualiseren en analyseren van data om zo nieuwe inzichten te verzamelen en te delen.

SCHAALBAARHEID

Elastic laat toe om alle data bij te houden, zonder compromissen, ongeacht het datavolume.

FLEXIBILITEIT

Elastic is gebouwd om te werken met de systemen van elk bedrijf (publieke, private cloud, bare-metal, gecontaineriseerd, SAAS)  en om aan te passen naarmate bedrijven groeien.

PRIJS

Elastic heeft een attractief en transparant prijsmodel dat gemakkelijk te begrijpen is en niet de pan uitreist bij stijgende data volumes. Zo hoeft u niet bevreesd te zijn om alle data naar Elastic te sturen

OPEN SOURCE

Elasticsearch begon als een open source project. De code is publiek toegankelijk. Verschillende componenten kunnen niet betalend worden gedownload en gebruikt, wat voor sommige use cases al kan volstaan.

Je hebt ons gevonden, nu je data nog!
Neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken met jou, de mogelijkheden, pijnpunten en opportuniteiten. Wij gaan steeds voor een win-win!