Scroll Top

Waarom
CYBERsecurity

Bescherm uw onderneming tegen cyberaanvallen.

Elastic Security maakt het voor cybersecurity teams eenvoudig om bedreigingen te voorkomen, te ontdekken en tijdig in te grijpen. Het biedt een brede coverage ten opzichte van het MITRE ATT&CK framework. Elastic is een open platform dat perfect kan worden ingezet in zowel een cloud, on-premise als een hybride omgeving.

Elk Factory heeft de expertise om het Elastic Security-platform bij uw bedrijf te implementeren om te helpen bij het bestrijden van de constante toevloed van cyberaanvallen.

voordelen van
Elastic security

Voorkom AUTOMATISCH bedreigingen

Elastic Security helpt ransomware en malware te voorkomen.

Het bevat vooraf gebouwde ML ondersteunde anomalie detectie om host- en netwerkafwijkingen te identificeren.

Elastic en de community breiden continu het gamma van MITRE ATT&CK detectie regels uit.

VERKORT DE REACTIETIJD OP SECURITY INCIDENTEN

Analytics maken automatische evaluatie mogelijk van alle inkomende events.

Elastic SIEM geeft op één centrale plaats een volledig beeld op alle activiteiten en bedreigingen.

Het biedt krachtige visualisatie mogelijkheden, graph analyse en drill-down functionaliteit om vanuit rapporten te kunnen navigeren naar de details.

Elimineer blinde vlekken

Alle data (cloud, gebruiker, eindpunt, netwerk, …) kan worden bijgehouden, zonder compromissen. Bovendien worden naast Windows ook Linux en MacOs toestellen ondersteund.

U kunt ook nieuwe gegevens toevoegen met one-click integraties, door de community gebouwde plug-ins en custom connectoren.

Voor wie is
cyber security met elastic?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare SIEM  oplossing waarin je jaren aan data kan bewaren en waarmee je elke host kan beschermen? Elk Factory helpt je op weg met de krachtige security oplossing van Elastic.

Elastic Security levert de middelen om de operationele taken van security analisten te stroomlijnen en om het opsporen en verhelpen van bedreigingen te versnellen.

Elastic Security helpt SOC managers in de uitvoering van de security strategie. Het levert de middelen om business onderbrekingen en reputatieschade te vermijden.

Je hebt ons gevonden, nu je data nog!
Neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken met jou, de mogelijkheden, pijnpunten en opportuniteiten. Wij gaan steeds voor een win-win!