Scroll Top

Waarom
enterprise search

De hoeveelheid informatie die we dagelijks in onze bedrijven verwerken en raadplegen is enorm én blijft exponentieel groeien. Een verscheidenheid aan ongestructureerde content, gegevens en bestanden worden in allerhande systemen en applicaties bewaard. Het is voor iedereen herkenbaar, waar vind je nu die relevante informatie die je nodig hebt? 

Elastic Enterprise Search biedt hiervoor de oplossing. Of het nu gaat om een zoekbalk op je e-commerce of website en klantenportaal, het doorzoeken van applicaties als Sharepoint, OneDrive, Jira, Dropbox of zelfs zoeken in je ERP en CRM applicaties. Met Elastic Enterprise Search implementeer je het meest gesofisticeerde open search platform dat op de markt beschikbaar is. 

Lees onze blogpost waarom enterprise search cruciaal is voor uw bedrijf. 

  Voordelen van
  elasticsearch

  Relevantie

  Elasticsearch gebruikt linguïstische modellen voor een natuurlijke zoekervaring die de meest relevante zoekresultaten bovenaan plaatst. Autocompletion, spellingcorrecties en persoonlijke suggesties of aanbevelingen zorgen voor de gebruiksvriendelijkheid.

  INTELLIGENTE SEARCH

  Met machine learning en vector search is Elastic Enterprise Search nu al klaar voor de toekomst. NLP modellen en vector search openen de poort naar zaken als semantische en contextuele betekenis, tekstclassificatie en sentiment analyse.

  API-FIRST

  Eenvoud voor developers is voor Elastic een mantra. Een robuuste set van REST API’s biedt toegang tot alle functionaliteiten die Elastic Enterprise Search te bieden heeft, waaronder taalmodules, filters, het bijhouden van clicks en nog veel meer.

  BEVEILIGDE SEARCH

  Door middel van rolgebaseerde toegangsrechten en integratie met identity en access management systemen behoud je controle over wie toegang heeft tot welke data en informatie.

  ELK PLATFORM EENDER WELKE DATA

  Elastic biedt je de flexibiliteit om data en informatie naar je hand zetten. Moderne methodes zoals web crawling, API en JSON import staan je toe om eender welke data te indexeren en doorzoekbaar te maken volgens de noden van je bedrijf.

  ANALYSEER EN VERBETER

  Inzichten in zoekgedrag kunnen worden gebruikt als basis om de prestaties van zoekmachines te verbeteren. Met Kibana bouw je de visualisaties die je wenst bovenop een ganse set van out of the box dashboards.

  Voor wie is elasticsearch

  Heb je nood aan een krachtige en betrouwbare zoekoplossing voor je webshop, je app, of om je eigen data terug te vinden? Of wil je een organisatiebrede zoekoplossing uitrollen? Elk Factory helpt je op weg met de enterprise search oplossing van Elastic die éénvoud, schaalbaarheid en bovenal snelheid brengt. De toepassingen zijn legio en relevant binnen elke sector.

  In onze digitale wereld verwachten klanten snel en éénvoudig een antwoord op hun vragen te vinden. Of ze nu telefonisch contact opnemen met de klantendienst of zelf op zoek gaan naar de informatie om mogelijke problemen op te lossen, een krachtige zoekoplossing voor je knowledge base zorgt voor een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  Organisaties gebruiken een veelvoud aan productiviteitstools zoals Microsoft 365, Jira, Confluence, Slack, GitHub, Salesforce en andere. Van je technische devops teams over sales en marketing naar kenniswerkers en administratief personeel. Een centrale zoekoplossing die informatie van al deze bronnen bundelt verhoogt niet alleen de productiviteit, maar ook de gebruikservaring van je medewerkers.

  Een webshop of website zonder zoekfunctionaliteit valt niet meer weg te denken. Gepersonaliseerde suggesties, het linken van je productdata met gebruikersprofielen en geo-data, een framework van prefab UI componenten voor categorieën, filters en andere brengen je meteen in pole positie.

  Je hebt ons gevonden, nu je data nog!
  Neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken met jou, de mogelijkheden, pijnpunten en opportuniteiten. Wij gaan steeds voor een win-win!