Scroll Top
cybercrime

Cybersecurity
SIEM, endpoint
& cloud

Bescherm uw organisatie tegen de snel evoluerende cyber bedreigingen van vandaag!

Sneller voorkomen, onderzoeken & effectiever actie ondernemen, dankzij de totaaloplossing voor SIEM, Endpoint Security, & Cloud Security.

wat zit er in Elastic Security

SIEM

Detecteer, onderzoek en neem actie tegen de immer complexere bedreigingen. Gebruik data met de schaalbaarheid en snelheid van de cloud en verhoog de zichtbaarheid en controle over je hosts. Moderniseer je beveiliging met de geïtegreerde SIEM oplossing!

Endpoint security

Elastic Endpoint Security voorkomt ransomware en malware, detecteert geavanceerde bedreigingen en voorziet responders van essentiële context. Dit alles op een open platform, voor infrastructuur en hosts.

Cloud Security

Bescherm uw cloud-implementaties met een uitgebreid inzicht van uw cloud omgeving. Verkrijg runtime-protection voor cloud- en container workloads. Bescherm, onderzoek en reageer – allemaal binnen één, allesomvattende oplossing.

cybersecurity AI assistant

De Elastic AI Assistant is een game changer. Deze geavanceerde tool integreert kunstmatige intelligentie, waardoor cybersecurity teams complexe uitdagingen met ongekende efficiëntie en precisie kunnen uitvoeren.
Lees meer

NIS2

NIS2″ staat voor de “Network and Information Systems Directive 2”. Het is een Europese wetgeving die tot doel heeft de beveiliging van kritieke digitale infrastructuur te versterken en de weerbaarheid tegen cyberaanvallen te vergroten.

NIS2 verplicht aanbieders van essentiële diensten en digitale dienstverleners om passende maatregelen te nemen om cyberdreigingen te voorkomen en te beheren. Het is een belangrijke stap om de digitale weerbaarheid binnen de Europese Unie te verbeteren en de gevolgen van cyberaanvallen te beperken.

Ons aanbod

Cybersecurity starter pak
Jouw basis pakket voor de cybersecurity implementatie van Elastic inclusief analytics en uitbreidbaar met AI ondersteuning
2500,00€
*Exclusief Elastic Subscription

Wens je meer details?
Wij nemen contact met je op!

    [_url]